Mi a lehetőséget keressük minden emberben.

Személyes tapasztalataink, pedagógusokkal közös munkánk és a középiskolások körében végzett felméréseink alapján egyértelműen kirajzolódik egy szükséglet, mely szerint a formális oktatási rendszer nem tud elegendő teret és eszközt biztosítani fiataljainknak ahhoz, hogy érdemben foglalkozhassanak önmagukkal.

Ezért határoztuk el, hogy létrehozzuk a Leaders for All Egyesületet, amely a fiatalok olyan képességeinek fejlesztését célozza, mint a helyes önismeret, a hatékony kommunikáció, az interperszonális kapcsolatok építése, a belső értékrendszer feltérképezése és megszilárdítása, a tudatos döntéshozatal, a saját képességek letisztázása és az önazonos pályaválasztás.

Szakmai utunk elején volt szerencsénk részt venni hasonló programokban. Így első kézből tudjuk, mekkora előnyt jelenthet egy diák számára, ha tisztában van értékeivel, tudatában van saját pszichológiai jellemzőinek, ismeri szakmai erősségeit és határozott, világos célokkal halad saját útján.

Mély emlékként hagyott nyomot egy ilyen képzés során Dan Pascariu – az Unicredit-Țiriac Bank korábbi elnökének – mondata, aki Senecát idézte: „A szerencse az, amikor a lehetőség találkozik a felkészültséggel.”

Mi megteremtjük a felkészülési közeget minden fiatal számára, aki készen áll arra, hogy lépéseket tegyen egyéni fejlődése érdekében!

Hisszük, hogy fiataljainkba időt és energiát fektetni szükséges és hatalmas értékkel bír – mindannyiunk jövője a tét.

Szeretnél szembenézni önmagaddal
és nekifogni saját utad kiépítésének?
Jelentkezz programunkra!

Igen! Jelentkezem!