Munkatársak

Csergő Robert vagyok, projektmenedzsmentből szereztem mesteri diplomát.

A kompetenciák átfogó ötvözetét hozom a csapatunkba, több mint egy évtizedes tapasztalatot nyújtva a szervezetfejlesztés, a projektmenedzsment és a pénzügyi tervezés területén. Komoly tapasztalatokkal rendelkezem a költség-haszon elemzés, a változásmenedzsment, valamint a szervezetfinanszírozás és -fejlesztés területén. Pénzügyi menedzsmentben szerzett széleskörű tapasztalatom, valamint stratégiai tervezési képességeim és az oktatásirányításban való részvételem révén a Leaders For All csapatának kulcsfontosságú tagja vagyok.

Kirmájer Erika vagyok, közigazgatás és pénzügy szakon szereztem mesteri diplomákat.

Közel 10 éves munkatapasztalattal rendelkezem a multinacionális, pénzügyi világban. Ezalatt az időszak alatt különböző vezetői szerepeket töltöttem be, több csapatot is koordináltam szerte a világban. Számos toborzási és kiválasztási folyamatot vezetettem, tapasztalatot szerezve az emberi erőforrás menedzsment terén.
2018 óta vezettem a Leaders Alapítvány oktatási programjaira jelentkező középiskolások, egyetemisták és fiatal vállalkozók kiválasztását, később az alapítvány alkalmazottainak toborzási és kiválasztási folyamataiban is részt vállaltam.
Társalapítója és projektkoordinátora vagyok a Leaders for All Egyesületnek 2019-től, mely a romániai magyar fiatalok számára szervez hiánypótló vezetői és pályaorientációs képzéssorozatokat.
Szintén társalapítója vagyok 2020-tól a Project Bag Egyesületnek, mely fő célkitűzései között a fiatalok támogatása és a fenntartható fejlődésre való nevelés szerepelnek.

Szabó Réka – közösségi felelős, tréner

Alapképzésen pszichológiát végeztem Skóciában, majd Észak-Írországban mesteriztem, gyermekkori trauma pszichológia témában. Kedvenc tanulási- és beszédtémáim közé tartozik az egyéni fejlődés, az életút-tervezés és a lelkigondozás. Észak-írországban két évet dolgoztam gyógypedagógusként, majd egy éven át Kanadában voltam programvezető asszisztens és vezetőségi tag egy táborban. 2022 eleje óta dolgozom a Leaders-nél, mint közösségi felelős, 2024-től pedig tréner is vagyok. Kiváltságnak élem meg, hogy segíthetek a fiataloknak közelebb kerülni önmagukhoz és saját szerepükhöz.

Trénerek

Ágoston Imola vagyok, pszichológus, pszichoterapeuta és tréner.

Iskolai tanácsadóként az egyéni beszélgetések mellett másik kedvenc témám a pályaorientáció, így sokat képeztem magam a témában formális és informális módon egyaránt.
A pályaválasztás életünk egyik sorsmeghatározó döntése, és ezt nem szabad a véletlenre bízni.
Tudásommal és tapasztalataimmal abban szeretnék nektek segíteni, hogy egy tudatos, megalapozott és saját döntés legyen a szakmaválasztásotok.

Mód-Nemes Gabriella vagyok, pszichológus és pszichoterapeuta.

Gyakorlati tapasztalatom más témakörökre is kiterjed, mint az élménypedagógia és tapasztalat általi tanulás módszertana, csapatépítő foglalkozások és képzések levezetése, látássérült gyerekekkel való munka, illetve 10 év tapasztalat a civil szférában, mint alapító tag és programszervező.
Alapvető fontosságú témának tartom az önismeretet és az önreflexió képességének az elsajátítását. Minderre a középiskolás korosztálynak nagy szüksége van, hogy magabiztosabban léphessen a fiatal felnőtt korba illetve tudatosabb döntést tudjon hozni a pályaválasztást illetően.

Kovács Sándor-Antal, gyógypedagógus és tanulásfejlesztési tanácsadó.

Igyekszem a tanulástanítás és fejlesztés világának inspiráló alakja lenni, hangsúlyt fektetve a diákokkal való munka szépségeire és fontosságára. Tanulásfejlesztési munkám arról ismert, hogy dinamikusabb és izgalmasabb tanulási élményt nyújtsak a diákok számára. A jövő nemzedék ügyéért dolgozom, segítve őket abban, hogy önálló és kompetens személyként álljanak a tükör elé.

Munkámmal igyekszem mély és maradandó hatást gyakorolni a tanulás és a fejlesztés világára, mely kis lépésekben történik és fontos szereplője a diák. Az alternatív és kreatív tanulási módszerekre helyezem a hangsúlyt. Lehetővé téve, hogy a diákok több értelmet, örömöt nyerjenek és a fejlesztési folyamat szerves részévé váljanak.

Szeretnél szembenézni önmagaddal
és nekifogni saját utad kiépítésének?
Jelentkezz programunkra!

Igen! Jelentkezem!